پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۳۳

مذاکره‌کننده ارشد دولت نجات ملی یمن با امیرعبداللهیان دیدار کرد

مذاکره‌کننده ارشد دولت نجات ملی یمن با امیرعبداللهیان دیدار کرد

مذاکره‌کننده ارشد دولت نجات ملی یمن با وزیر امور خارجه کشورمان در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد عبدالسلام مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن سه‌شنبه شب با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط دیدار و گفتگو کرد.

عبدالسلام در این دیدار ضمن تشکر از حمایت‌های معنوی جمهوری اسلامی ایران از ملت یمن و تلاش‌های ایران برای پایان بخشیدن به رنج‌های بی‌شمار مردم این کشور، گزارشی از آخرین وضعیت بحران در این کشور، مذاکرات با دولت عربستان، همکاری‌ها با سازمان ملل متحد و نیز وضعیت انسانی این کشور ارائه کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار با تجلیل از ملت بزرگ، صبور و مقاوم یمن، حمایت جمهوری اسلامی ایران را از هرگونه تصمیم ملت یمن در خصوص نحوه پایان بخشیدن به بحران چندین ساله این کشور اعلام کرد.

کد خبر 5816013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha