پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۸

نمایندگان تکواندو ایران حریفان خود را در گرندپری چین شناختند

 نمایندگان تکواندو ایران حریفان خود را در گرندپری چین شناختند

با برگزاری قرعه کشی روز نخست سومین مرحله رقابت های گرندپری در شهر تائویان، ۳ نماینده ایران رقبای خود را شناسایی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، سومین دوره مسابقات گرندپری چین به مدت ۳ روز و با حضور ۹ تکواندوکار از کشورمان در سالن «شانگسی» شهر تائویان برگزار خواهد شد.

با برگزاری قرعه کشی روز نخست این مسابقات در ۳ وزن ۵۸- کیلوگرم آقایان و ۴۹- و ۵۷- کیلوگرم بانوان، نمایندگان ایران حریفان خود را شناسایی کردند.

در وزن ۵۸- کیلوگرم، مهدی حاجی موسائی در سمت پایین جدول ابتدا باید با «جورجی شریف سلیم» از مجارستان دیدار کند؛ حاجی موسائی در صورت برتری به دیدار برنده تایلند و کره جنوبی می‌رود. در همین وزن و در بالای جدول ابوالفضل زندی ابتدا با «جوزپ تسکیرا» از کرواسی رو به رو می‌شود و در صورت برتری مقابل «محمد خلیل جندوبی» حریف عنواندار جهان از تونس و دارنده رنکینگ دوم جهان مبارزه خواهد کرد. گفتنی است در صورت صعود نمایندگان ایران به دور نیمه نهایی امکان رویارویی شأن وجود دارد.

ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگرم، ابتدا با قرعه استراحت رو به رو شده است و سپس به مصاف برنده دیدار آمریکا و ایتالیا خواهد رفت. در سمت جدول کیانی «چیالینگ لو» از چین تایپه و «عالیه پاول» از بریتانیا عنوانداران جهان قرار دارند.

هدایت تیم ملی ایران در گروه آقایان برعهده بیژن مقانلو است و مجید افلاکی به عنوان مربی وی را همراهی می‌کند. مینو مداح سرمربی تیم ملی بانوان در این رقابت‌ها حاضر خواهد بود.

کد خبر 5906998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
      0 0
      این‌ دوتا‌ پسربچه واقعاً توان مبارزه دارند‌ باغولهای‌ تکواندو ناهید.کیانی‌ کمی اصلاحات تکنیکی و تاکتیکی وحمایت‌ مادی‌ معنوی لازم‌ دارد‌ و حمایت ورزش‌‌‌ ایران تاحقشو‌ نخورند مثل‌‌‌‌ امروز
    • الهام IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
      1 0
      موفق باشند