پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

مخالفت تل‌آویو با بخش عمده درخواست‌های حماس برای آتش‌بس

مخالفت تل‌آویو با بخش عمده درخواست‌های حماس برای آتش‌بس

رژیم صهیونیستی پاسخ خود به بیانیه حماس در مورد چارچوب توافق پیشنهادی برای مبادله اسرا را به قطر و مصر تحویل داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پایگاه خبری عبری زبان «والا» به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم پاسخ خود به بیانیه حماس در مورد چارچوب توافق پیشنهادی برای مبادله اسرا را به قطر و مصر تحویل داد.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با بخش عمده ملاحظات حماس در مورد چارچوب توافق پیشنهادی مخالفت کرده اما گفته آماده مذاکرات بر اساس طرح نشست پاریس است.

همچنین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حاضر نیست در مرحله نخست، نیروهای خود را از نوار غزه خارج کند و اجازه بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال این باریکه را بدهد.

پایگاه خبری والا به نقل از این مقام صهیونیست افزود که تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی با طرف‌های واسطه قطری و مصری در تماس است تا نقاط اختلافی حل و فصل شده و زمینه برای ورود به مذاکرات جدی فراهم شود.

رژیم صهیونیستی همچنین به طرف‌های واسطه ابلاغ کرده که درخواست حماس را در مورد مسجد الاقصی و وضعیت اسرای فلسطینی در زندان‌های این رژیم نمی‌پذیرد.

رژیم صهیونیستی همچنین با تعداد اسرای فلسطینی که قرار است در مقابل اسرای اسرائیلی آزاد شوند، مخالفت و به طرف‌های واسطه ابلاغ کرده که در جریان مذاکرات در مورد مبادله اسرا، مخالف رسیدگی به موضوع لغو محاصره غزه است، اما حاضر است که عقب‌نشینی از مراکز شهرها را در نوار غزه بررسی کند.

رژیم صهیونیستی همچنین به واسطه‌ها ابلاغ کرده است که پس از پایان اجرای توافق، به توقف جنگ پایبند نخواهد بود.

کد خبر 6019378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha