۳۰ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸

بررسی مقدماتی آثار جشنواره پژواک آغاز شد

بررسی مقدماتی آثار جشنواره پژواک آغاز شد

رئیس کمیته داوران چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک از شروع به کار بررسی مقدماتی آثار رسیده به جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره رادیویی پژواک، غلامرضا بحیرایی رئیس کمیته داوران جشنواره پژواک گفت: با پایان یافتن مهلت ارسال آثار در بخش‌هایی از جشنواره چهارم پژواک، کار بررسی مقدماتی آثار رسیده، آغاز شده است. در این مرحله دبیرخانه جشنواره با بررسی مقدماتی آثار، کار بارگذاری آنها را در سامانه داوری جشنواره شروع کرده است.

وی ادامه داد: داوری در ۲ بخش مشاغل و برنامه‌های مستمر در مرحله انتخاب آثار از ۲۶ دی رسما کلید خورده است. کمیته داوران از نخستین روزهای نواخته شدن زنگ جشنواره با تشکیل جلسات کارشناسی، روند داوری دوره گذشته را مورد بررسی قرار داد و با تعیین نقاط ضعف و قوت، برنامه‌ای را برای بهبود شرایط داوری تدوین کرد. در قدم بعدی فهرستی از خبرگان رسانه‌ای تدوین شد تا از میان آنها داوران جشنواره چهارم پژواک تعیین شوند. تعیین ملاک‌های داوری و آیین نامه مربوطه از دیگر فعالیت های کمیته داوران بوده است.

بحیرایی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه در بخش هایی از جشنواره هنوز مهلت ارسال آثار به اتمام نرسیده است، با قطعیت نمی‌توان از تعداد نهایی آثار رسیده سخن گفت. اما با توجه به تغییراتی که در فراخوان نوع برنامه‌ها در جشنواره چهارم وجود دارد، به نظر می‌رسد تنور رقابت در این دوره هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی گرم‌تر از سایر دوره‌ها باشد. مطابق تقویم این کمیته و طبق برنامه‌ریزی، ۲۰ اسفند برنامه‌های راه یافته به بخش نهایی اعلام خواهند شد.

کد خبر 6351708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha