پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۲ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۴۷

حضور ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور در رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس

حضور ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور در رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس

در نسخه بتای رتبه‌بندی وبومتریکس که در ژانویه ۲۰۲۵ منتشر شده، ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، نسخه بتای نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس دانشگاه‌ها در ژانویه ۲۰۲۵ منتشر شد.

پشتیبانی از دسترسی آزاد، دسترسی الکترونیکی به انتشارات علمی و دسترسی به دیگر منابع دانشگاهی از نخستین هدف‌های این نظام رتبه‌بندی است. این نظام رتبه‌بندی وب‌سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را براساس سه شاخص تأثیر (یا رؤیت‌پذیری)، دسترسی (یا شفافیت / باز بودن)، و سرآمدی (پژوهش) ارزیابی می‌کند.

آزمایشگاه «سایبرمتریکس» سالانه دو ویرایش از نظام «وبومتریکس» در ماه‌های ژانویه و ژوئیه منتشر می‌کند و هدف کلیدی از این رتبه‌بندی نه تنها رتبه‌بندی وبگاه‌ها بلکه بهبود انتشارات وبی دانشگاه‌ها است.

در این رتبه‌بندی دو دانشگاه تهران (رتبه ۳۳۵) و دانشگاه علوم پزشکی تهران (رتبه ۴۶۸) رتبه زیر ۵۰۰ را کسب کرده‌اند که با توجه به اهداف برنامه پنج‌ساله هفتم، کسب رتبه زیر ۵۰۰ اهمیت زیادی دارد.

در رتبه‌بندی اخیر، تعداد ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور حضور دارند که سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند و در صدر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گرفتند.

دانشگاه‌های هاروارد، استنفورد، ام. آی. تی، آکسفورد، کالیفرنیا برکلی، کرنل، واشنگتن، کلمبیا، پنسیلوانیا و کمبریج ۱۰ دانشگاه برتر دنیا در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس هستند.

در این نظام رتبه بندی، وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس ۳ شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن ۵۰ درصد، تعداد استنادات ۳۱۰ نویسنده پراستناد دانشگاه در گوگل اسکالر (شاخصOpenness /Transparency) با وزن ۱۰ درصد و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰ درصد مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت سکیمگو (شاخص Excellence/Scholar) با وزن ۴۰ درصد ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند.

کد خبر 6373538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • داریوش IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      8 26
      سرانه پزشک متخصص در ایران نسبت به سرانه استاندارد جهانی و کشورهای منطقه خیلی کمتره و علتش هم تعارض منافع موجود در وزارت بهداشت است که اجازه افزایش ظرفیت واقعی در رشته های تخصص پزشکی را نمی دهند!!
    • مریم IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      20 3
      حقوق و درآمد بسیاری از پزشکان ناچیز است و متاسفانه نخبگان گاها به دنبال مشاغل مجازی و راههای دیگر امرار معاش میروند و در نتیجه آینده سلامت جامعه در خطر می افتد
      • فرزین IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
        1 6
        😂😂😂😂
    • مقدم IR ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
      2 2
      پزشکان متخصص شهرهای بزرگ و تهران یا مراکز استانها را دوست دارند چون در شهرهای کوچک امکانات برای آنها فراهم نیست
    • محمد طاها IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
      0 0
      عالی
    • مهدی شونم IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
      2 0
      جوانان ما از نسل ابن سینا و... هستند افتخار می کنم به تک تکشون🌹