پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶

۳۵۲ اثر به جشنواره موسیقی فجر مرکزی ارسال شد

۳۵۲ اثر به جشنواره موسیقی فجر مرکزی ارسال شد

اراک- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: ۳۵۲ اثر به جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی ارسال شد که ۱۹۵ اثر به جشنواره راه یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین محمودی فر ظهر سه شنبه در در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این دوره از جشنواره موسیقی با رویکرد رقابتی برگزار می‌شود، در حالی که سال گذشته این ویژگی در نظر گرفته نشده بود.

وی افزود: آثار موسیقی از هنرمندان شهرستان‌های مختلف استان، از جمله اراک، ساوه، زرندیه، خمین، محلات، شازند و تفرش، به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: جشنواره برای عموم مردم رایگان است و آثار ارسال‌شده توسط داوران ارزیابی می‌شود تا برگزیدگان معرفی شوند.

محمودی فر با بیان اینکه از میان ۳۵۲ اثر ارسال‌شده به دبیرخانه، ۱۹۵ اثر موفق به راه‌یابی به جشنواره موسیقی فجر استان شدند، گفت: موسیقی نقش مهمی در تبادل فرهنگی دارد و می‌تواند استعدادها را پرورش و شکوفا کند.

برگزاری جشنواره در بخش‌های مختلف موسیقی ایرانی

مدیرعامل انجمن موسیقی استان مرکزی و دبیر جشنواره، اظهار کرد: این رقابت در سازهایی مانند سنتور، ویلون، کمانچه، پیانو، آواز ایرانی، قانون، تار، سه‌تار، دف و تنبک برگزار می‌شود.

معین کاوه‌ئی با اشاره به اینکه به دلیل کمبود آثار در بخش نی و عود، این دو ساز از رقابت‌ها حذف شده‌اند، گفت: رقابت‌ها در سه رده سنی ۱۵ تا ۱۸ سال، ۱۹ تا ۲۳ سال و ۲۴ تا ۲۹ سال برگزار خواهد شد همچنین، داوری این رویداد را سه داور بر عهده دارند که دو نفر از استان مرکزی و یک نفر از چهره‌های برجسته ملی هستند.

وی افزود: جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی از ۲۳ تا ۲۸ بهمن در اراک برگزار می‌شود و در نخستین روز، اجراهای تنبک و دف روی صحنه می‌روند و روز بعد، نوبت به نوازندگان سنتور و قانون می‌رسد.

کاوه‌ئی بیان کرد: هنرمندان سازهای تار و سه‌تار در ۲۵ بهمن هنر خود را به نمایش می‌گذارند و ۲۶ بهمن، اجراهای آواز و پیانو ایرانی برگزار خواهد شد و پس از آن، در ۲۷ بهمن، ویلون و کمانچه اجرا می‌شوند و در نهایت، جشنواره با برگزاری مراسم اختتامیه در روز ۲۸ بهمن به پایان می‌رسد.

کد خبر 6376118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • الهام FI ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
      0 0
      در زمینه فرهنگ و هنر استان مرکزی خوب داره پیشرفت میکنه. دستمریزاد.
    • عمویی US ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
      0 0
      چه عالی. ماشالله استان مرکزی با این همه هنرمند و خلق این تعداد اثر 👏👏👏👏