پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۴۰

امنیت مقوله‌ای حیاتی است

امنیت مقوله‌ای حیاتی است

بوشهر- امام جمعه جم گفت: امنیت مقوله‌ای حیاتی است که برای بعضی از آحاد جامعه چندان اهمیت و معنا ندارد ولی هر وقت ناامنی و بی ثباتی ایجاد شود بعد متوجه آن خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد ظهر دوشنبه در اولین یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر که با حضور جانشین فرمانده انتظامی استان و سایر فرماندهان و کارکنان نظامی و انتظامی، خانواده معزز شهدا و جانبازان و سایر اقشار مردم برگزار شد، بیان کرد: وقتی به رسالت و مأموریت‌های سخت و طاقت فرسا و پیچیده نیروهای امنیتی نگاه می‌کنیم می‌فهمیم که چقدر به گردن جامعه حق دارند.

وی با بیان اینکه فراجا سزاوار تکریم و تجلیل است، افزود: نیروهای نظامی اعم از انتظامی، سپاه، ارتش در راه امنیت میهن اسلامی بی وقفه تلاش و مجاهدت و جهاد صادقانه می‌کنند تا امنیتی پایدار و استوا، ساری و جاری شود که بخش عمده‌ای از این زحمات مرهون فداکاری و تلاش‌های شبانه روزی و جهادی کارکنان فراجا است که سزاوار تکریم و تجلیل هستند.

امام جمعه جم گفت: در واقع امنیت مقوله‌ای حیاتی است که برای بعضی از آحاد جامعه چندان اهمیت و معنا ندارد ولی هر وقت ناامنی و بی ثباتی ایجاد شود بعد متوجه آن خواهند شد.

حجت الاسلام هاشمی نژاد خاطر نشان کرد: به فرمایش امیر مؤمنان قدر دو نعمت سلامت و امنیت باید بیشتر بدانیم، ما در رأس به لطف و تدابیر خردمندانه فرمانده کل قوا و فداکاری نیروهای نظامی و انتظامی که ساعت کار مشخصی ندارند و شبانه روزی خواب را نمی‌شناسند، از لحاظ امنیت در بین کشورهای منطقه حرف اول می زنیم و در کشور خود از لحاظ امنیت و آرامش و ثبات از جایگاه ویژه ای برخورداریم این یک افتخار و اقتدار بزرگی محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: برادران و خواهران، بهترین قدردانی از شهدا این است که راه و سیره شهدا را ادامه دهیم و پیام و وصیت نامه شهدا را مو به مو بیاوریم وسط و جوری عمل کنیم که از ما راضی و خشنود شوند و مار ا شفا و شفاعت کنند.

وی گفت: به ارواح طیبه شهدا قسم که ما مؤظف و مسئولیم تا قدر شهدا را بدانیم و همه در مقابل شهدای سرافراز سر تعظیم فرود آوریم.

حجت الاسلام هاشمی نژاد در پایان بر نقش سازنده فرماندهان انتظامی استان و شهرستان و تمام مجموعه‌ها و رده‌های انتظامی در تأمین امنیت پایدار اشاره و مراتب تقدیر و تشکر خود را از این نیرو اعلام کرد.

کد خبر 6382033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha