۵ اسفند ۱۴۰۳، ۸:۱۱

استاندار خراسان جنوبی: مدیران پیگیر جذب اعتبارات ملی باشند

استاندار خراسان جنوبی: مدیران پیگیر جذب اعتبارات ملی باشند

بیرجند-استاندار خراسان جنوبی بر پیگیری مدیران برای جذب اعتبارات ملی در راستای توسعه استان تاکید کرد و گفت: توزیع اعتبارات تملک دارایی‌های سال آینده بر مبنای میزان جذب اعتبارات ملی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی شب گذشته در جلسه شورای اداری استان، از سپاه انصار الرضا (ع) استان به جهت برگزاری رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) و از نیروی انتظامی به دلیل کشف بیش از ۱۹ تن مواد مخدر از ابتدای سال جاری تقدیر کرد و مبارزه با مواد مخدر را جهاد اکبر خواند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت، بر لزوم ترویج طرح «آیه های زندگی» در بین خانواده‌ها تاکید کرد و خواستار توزیع کتاب «آیه های زندگی» در بین دستگاه‌های اجرایی شد.

وی همچنین نسبت به کاهش شدید دما، وقوع گرد و غبار و طوفان از روز دوشنبه در استان هشدار داد و بر لزوم توجه به کشاورزان، گردشگران و عشایر تاکید کرد.

وی با قدردانی از مردم استان در زمینه مدیریت مصرف انرژی و مشارکت در پویش کاهش دو درجه‌ای دما، خواستار مراقبت لازم در دستگاه‌ها شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ثبت جهانی روستای اصفهک، خواستار اطلاع‌رسانی در این زمینه شد.

هاشمی همچنین درگذشت دانشجوی نخبه استان در حادثه کوی دانشگاه را تسلیت گفت و از دستگاه قضائی و انتظامی به دلیل دستگیری عاملان قتل قدردانی کرد.

استاندار خراسان جنوبی سفرهای استانی را «خوب، برجسته و لازم» دانست و با تاکید بر عدم ارائه وعده‌های غیرقابل تحقق، بر پیگیری تمامی مصوبات سفرهای شهرستانی تاکید کرد.

وی همچنین خواستار اختصاص یک روز در هفته به پیگیری برای جذب اعتبارات ملی برای استان شد و گفت: توزیع اعتبارات تملک دارایی‌های سال آینده بر مبنای جذب اعتبارات ملی دستگاه خواهد بود.

وی در ادامه سخنان خود بر لزوم رعایت عدالت در توزیع میوه شب عید و توجه به روستاها، استفاده از پتانسیل نمایندگان و وزارتخانه‌ها برای توسعه استان و تزریق اعتبارات به پروژه‌های نیمه‌تمام تاکید کرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر «امیدآفرینی»، خواستار تبیین اقدامات انجام شده و تقویت روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی با استفاده از نیروهای متخصص و خوش‌فکر شد.

کد خبر 6387596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha