۵ خرداد ۱۴۰۴، ۱۷:۴۱

آغاز ساخت نیروگاه‌های خورشیدی ۹۶ مگاواتی در گلستان

آغاز ساخت نیروگاه‌های خورشیدی ۹۶ مگاواتی در گلستان

گرگان- عملیات اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت مجموع ۹۶ مگاوات در ۲۵ نقطه از استان گلستان، با حضور وبیناری وزیر نیرو و استاندار گلستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه در چارچوب طرح ملی توسعه انرژی‌های تجدید پذیر، عملیات اجرایی ساخت نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی در ۲۵ نقطه از استان گلستان، به‌صورت هم‌زمان با نصب تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی در پنج استان کشور، آغاز شد. این مراسم با حضور مجازی وزیر نیرو و استاندار گلستان برگزار شد.

علی اصغر طهماسبی، استاندار گلستان در این آئین اظهار کرد: ساخت این نیروگاه‌ها با مجموع ظرفیت ۹۶ مگاوات، در زمینی به مساحت ۱۵۰ هکتار و با سرمایه‌گذاری بالغ بر دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها نقش مهمی در تأمین انرژی پاک، کاهش آلاینده‌ها، و ارتقای زیرساخت‌های انرژی استان دارند و انتظار می‌رود با اجرای این طرح، استان گلستان به یکی از قطب‌های تولید انرژی خورشیدی در کشور تبدیل شود.

گفتنی است، مراسم افتتاح وبیناری این پروژه‌ها با حضور مسئولان وزارت نیرو و مدیران ارشد استان گلستان در محل وزارت نیرو برگزار شد.

کد مطلب 6480071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha