۸ تیر ۱۴۰۴، ۱۰:۳۴

ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته در چهارمحال و بختیاری

ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: تا پایان هفته جاری جو استان پایدار و پیش‌بینی می‌شود شاهد ماندگاری هوای گرم باشیم.

معصومه نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تا پایان هفته جاری جو استان پایدار است و پیش‌بینی می‌شود شاهد ماندگاری هوای گرم باشیم.

وی تصریح کرد: طی این مدت صبح‌ها شاهد آسمانی صاف و در برخی از نقاط غبارآلود باشد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: صبح امروز در بروجن، شهرکرد، فرخشهر و سامان غبار محلی گزارش شده است که منجر به کاهش دید افقی می‌شود.

نوروزی افزود: در بعدازظهرها آسمان استان صاف گاهی ابری خواهد بود، که با افزایش سرعت وزش باد در این ساعات انتظار می‌رود شاهد خیزش گرد و خاک به‌صورت نقطه‌ای باشیم.

وی ادامه داد: بلداجی با ثبت کمینه دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان و بازفت، آلونی و مالخلیفه با ثبت بیشینه دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان به ثبت رسیدند.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه همچنین روز گذشته برای شهرکرد در گرم‌ترین ساعات دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد به ثبت رسید یادآور شد: دمای شهرکرد صبح امروز درجه سانتی‌گراد بود که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه سانتی‌گراد گرم‌تر شده و با وجود غبار موجود در آسمان دید افقی ۹ کیلومتر گزارش شده است.

کد مطلب 6514903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha