۲۰ اسفند ۱۳۸۶، ۱۳:۲۲

برگزاری جشنواره ملی علمی کاربردی با حضور 33 دستگاه اجرایی

برگزاری جشنواره ملی علمی کاربردی با حضور 33 دستگاه اجرایی

دبیر اجرایی جشنواره ملی علمی کاربردی گفت: جشنواره ملی علمی کاربردی در سطحی بسیار وسیع هم از بعد جغرافیایی و هم از بعد مشارکت ارگان های مختلف با حضور 33 دستگاه اجرایی از جمله قوه مقننه، 14 وزارتخانه و 18 سازمان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران حسین زاده صبح امروز در دومین جشنواره ملی علمی کاربردی با بیان این مطلب افزود: جشنواره ملی علمی کاربردی نه فقط برای معرفی برترین ها بلکه برای تجلیل از خدمات بی شائبه تمامی اعضای خانواده بزرگ علمی - کاربردی شکل گرفته است.

وی اظهار داشت: نظام علمی کاربردی با تمسک به آرمان های اصیل انقلاب، خودباورانه با جهادگران شجاعش که ایثار و از خود گذشتگی را به منصه ظهور و ثبوت رسانده اند، در مقوله اشتغال و خودکفایی کشور عزیزمان نقش ارزنده و شایسته ایفا کرده است.

دبیر اجرایی جشنواره ملی علمی کاربردی ادامه داد: امروز ضمن معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره از 14 نفر برنده مسابقه بین المللی عاملین عالم که برای اولین بار و همزمان با هیجدهم مهر ماه سالروز تاسیس دانشگاه برگزار شد تقدیر به عمل خواهد آمد.

دومین جشنواره ملی علمی کاربردی صبح امروز با حضور وزرای علوم و تعاون در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.

کد خبر 652162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha