۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۱۳:۲۸

بهره برداری از اولین مزرعه پرورش آرتمیا در آذربایجان شرقی

بهره برداری از اولین مزرعه پرورش آرتمیا در آذربایجان شرقی

تبریز- مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اولین مزرعه پرورش آرتمیا در استخرهای ژئوممبران (پلی پوش) در استان به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد گوزلی روز سه‌شنبه گفت: اولین مزرعه پرورش آرتمیا در آذربایجان شرقی ۳ هزار مترمربع مساحت دارد که در ۷۳۰ متر مربع آن روزانه ۱۵ کیلوگرم بیومس آرتمیا تولید خواهد شد و با همت و تلاش بخش خصوصی به زودی به مرحله بهره‌برداری رسمی می‌رسد.

گوزلی افزود: مدیریت شیلات استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اسکو با پیگیری امور، ارائه راهکارهای علمی و اعطای تسهیلات بانکی زمینه لازم برای سرمایه گذاری این مزرعه را فراهم کرده است که این مزرعه با استفاده از علم روز در استخرهای پوششی ژئو ممبران برای اولین بار در استان وارد چرخه تولید آبزیان کشور می‌شود.

وی هدف از راه اندازی این طرح را حفظ و نگهداری آرتمیای بومی دریاچه ارومیه عنوان کرد و افزود: استفاده از آب‌های نامتعارف (آب‌های شور و لب شور)، حفظ چشم انداز آبی منطقه، اشتغالزایی و همچنین دستیابی بهره برداران به دانش روز حوزه شیلات و آبزی پروری از اهداف دیگر این طرح است.

گوزلی ادامه داد: آرتمیا محصول استراتژیک صنعت آبزی پروری است که برای تغذیه انواع ماهی و میگو کاربرد دارد و کمبود آن باعث متضرر شدن تولیدکنندگان این صنعت می‌شود لذا توسعه این مزارع و ورود به چرخه تولید آرتمیا با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و ارزش افزوده بالای محصول تولیدی و همچنین جلوگیری از خروج ارز گامی مؤثر در جهت خودکفایی است.

کد خبر 6523589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha