رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران: شرایط برای مذاکره مهیا نیست

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران: شرایط برای مذاکره مهیا نیست

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران بر مهیا نبودن شرایط برای مذاکره با آمریکا تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران در گفتگو با شبکه یمنی المسیره تاکید کرد: شرایط برای مذاکره مهیا نیست و ما به هیچ وجه به آمریکا و دیگر طرف‌ها در خصوص مذاکره اعتماد نداریم.

وی افزود: با ۲ شرط وارد مذاکره خواهیم شد؛ به رسمیت شناختن حق غنی سازی ایران و ارائه تضمین مبنی بر لغو تحریم‌ها و بهره برداری اقتصادی از این روند.

عزیزی تصریح کرد: ملت یمن از امتحان الهی مبنی بر عمل به وظایف دینی خود سربلند خارج شده است و قطعاً بخش گسترده‌ای از آینده منطقه را ترسیم خواهد کرد.

کد خبر 6527085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مجید بهرام بیگی وین اطریش AT ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
      2 0
      مذاکره یعنی چی؟ مذاکره با کی؟ بر سر چی؟ اگر هم مذاکره اول از همه باید خسارات ما پرداخت بشود و بعد پولهای ما آزاد بشود (آیا اصلا آمریکا به ما پولی داده ؟!) .باید پیروزی ارتشی را با مذاکرات نقد کرد نه مذاکره برای مذاکره. من اصلا موافق مذاکره با ترامپ و افراد او نیستم.
    • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
      1 0
      بسپارید به اهلش در وزارت مربوطه همه بخواهند نظر بدهند که میشود هزاران نظر وبلاتکلیفی، کشور صاحب دارد وتصمیم مناسب زیر نظر ایشان گرفته خواهد شد
    • مهران US ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
      0 0
      ایران باید اول خسارات خودش را بگیرد. بعد هم بگوید ما هیچ مذاکره ای نداریم. بمب های هسته ای و موشکها و ضد هوایی بهتری هم بسازد