۸ آبان ۱۴۰۴، ۲۱:۳۴

تقدیر شهردار قم از محیط‌بانان پرتلاش قمی

تقدیر شهردار قم از محیط‌بانان پرتلاش قمی

قم-درحاشیه بازدید شهردار قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره به مناسبت روز ملی محیط‌بان، جمعی از محیط‌بانان استان به پاس تلاش‌ها و ایثارشان در حفاظت از طبیعت تقدیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حاشیه بازدید فرامرز عظیمی، شهردار کلان‌شهر قم، از منطقه حفاظت‌شده پلنگ‌دره، به مناسبت هشتم آبان‌ماه روز ملی محیط‌بان، از جمعی از محیط‌بانان استان قم تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

عظیمی در این مراسم ضمن تجلیل از ایثار و ازخودگذشتگی محیط‌بانان اظهار کرد: شما نگهبان میراث گران‌بهای این مرز و بوم هستید؛ میراثی که باید سالم و استوار به دست فرزندان این سرزمین برسد.

وی در ادامه سخنان خود بر اهمیت نقش محیط‌بانان در صیانت از منابع طبیعی و حیات‌وحش تأکید کرد.

شهردار کلانشهر قم با اشاره به جان‌فشانی‌های محیط‌بانان در سال‌های اخیر گفت: در راه حفاظت از زیست‌بوم ایران اسلامی، شاهد ایثارگری و حتی شهادت محیط‌بانان پرتلاشی بوده‌ایم که در برابر سوداگران طبیعت و شکارچیان غیرمجاز با شجاعت ایستادگی کردند.

عظیمی در پایان خاطرنشان کرد: ایثار و ازخودگذشتگی شما محیط‌بانان ستودنی و مثال‌زدنی است و نقش شما در حفظ تعادل زیست‌محیطی کشور بی‌بدیل است و باید این رشادت‌ها برای نسل‌های آینده روایت شود و شما حافظان واقعی طبیعت و محیط‌زیست ایران هستید.

کد خبر 6639879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha