عبدالمحمد راجی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: این پروژه به منظور بالابردن ضریب ایمنی تاسیسات، با زیر بنای تقریبی 700 متر به عنوان ایستگاه مرکزی گچساران و یک ساختمان با زیر بنای 110 متر مربع به عنوان ایستگاه آتشنشانی سیاهمکان احداث خواهد شد.
راجی بیان کرد: شرکت نفت وگاز گچساران بخش عظیمی از نفت کشور را تولید می کند.
وی اظهار داشت: شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بخشی از امکانات خود را برای رفع مشکلات حمل و نقل عمومی شهری در اختیار فرمانداری قرار داده است.
راجی بیان داشت: مشکلاتی که به ویژه پس از سهمیه بندی بنزین و عدم تامین ناوگان حمل و نقل عمومی برای این شهرستان ایجاد شده است، موجب نگرانی مردم و مسئولان شده و بر همین اساس شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بنا به درخواست فرماندار این شهرستان تعدادی از اتوبوسهای خود را به صورت رایگان جهت ایاب و ذهاب عمومی در اختیار فرمانداری قرار داده است.
نظر شما