۲۳ دی ۱۴۰۴، ۱۵:۲۹

شوک به استقلال/ ماشاریپوف دوباره مصدوم شد

شوک به استقلال/ ماشاریپوف دوباره مصدوم شد

وینگر - هافبک ازبکستانی تیم فوتبال استقلال بار دیگر از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال استقلال و فولاد هرمزگان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی امروز سه شنبه ۲۳ دی رو در روی هم قرار گرفتند. با شروع نیمه دوم ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی آبی‌ها سعید سحرخیزان را از زمین بازی خارج و جلال الدین ماشاریپوف وینگر - هافبک ازبکستانی را وارد زمین کرد.

در دقیقه ۵۹ و زمانی که در میانه‌های زمین توپ به ماشاریپوف رسید، او با یک چرخش و در حالی که هیچ یک از بازیکنان فولاد هرمزگان در نزدیکی او نبودند او از ناحیه زانوی پای چپ دچار مصدومیت شد.

ماشاریپوف پیش از آغاز فصل بیست و پنجم لیگ برتر هم با مصدومیت از همین ناحیه مواجه شد و پزشکان استقلال پارگی رباط صلیبی او را اعلام کردند اما این بازیکن پس از مشورت با پزشکان تیم ملی ازبکستان تصمیم به عدم جراحی گرفت و حالا بار دیگر از همین ناحیه مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد.

مصدومیت دقیق این بازیکن پس از انجام MRI مشخص می‌شود اما به احتمال زیاد او قادر به ادامه فصل نخواهد بود تا آبی‌ها این بازیکن را در نیم فصل دوم هم در اختیار نداشته باشند.

کد خبر 6720873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • طاهایی ۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      0 0
      استقلال باید از امید بازیکن بیاره