۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۹:۴۶

سبزیچی: سالانه ۸ هزار تن گوشت توسط عشایر آذربایجان‌شرقی تولید می‌شود

سبزیچی: سالانه ۸ هزار تن گوشت توسط عشایر آذربایجان‌شرقی تولید می‌شود

تبریز- مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌شرقی از تولید هشت هزار تن گوشت قرمز در سال توسط عشایر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سبزیچی روز دوشنبه در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی بخش کشاورزی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: عشایر آذربایجان شرقی در فصل ییلاق شامل ۱۳ هزار و ۲۹۵ خانوار و در فصل قشلاق هشت هزار و ۹۷ خانوار هستند.

وی از تولید سالانه ۳۰ هزار تن شیر توسط عشایر استان خبر داد و افزود: عشایر آذربایجان شرقی همچنین سالانه ۹۰۰ تن پشم، هشت هزار تن گوشت و ۱۹ هزار مترمربع ورنی و هشت هزار مترمربع قالی و قالیچه تولید می‌کنند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌شرقی گفت: آذربایجان‌شرقی دارای ۳۸۰ هزار هکتار مراتع ییلاقی و ۵۲۰ هزار هکتار مراتع قشلاقی است که جمعاً میزان مراتع استان را به ۹۰۰ هزار هکتار می‌رساند.

سبزیچی عنوان کرد: پنج هزار و ۲۰۰ خانوار عشایر مهمان از استان‌های آذربایجان‌غربی، زنجان و اردبیل با تغییر فصل به آذربایجان‌شرقی می‌آیند.

وی افزود: عشایر استان با اینکه سه درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند اما ۲۰ درصد گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند که این مسأله نشان می‌دهد، عشایر یک قشر تولیدکننده بوده و در شرایط کشور تاثیرگذار هستند. از سوی دیگر باید توجه داشت که عشایر با حداقل امکانات این میزان تولید را انجام می‌دهند.

کد خبر 6725470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha