۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۵۵

زمین چمن دوباره کشت می‌شود؛

زمان بازگشایی ورزشگاه آزادی از سوی وزیر ورزش اعلام شد

زمان بازگشایی ورزشگاه آزادی از سوی وزیر ورزش اعلام شد

وزیر ورزش و جوانان گفت: با شروع فصل جدید لیگ برتر، ورزشگاه آزادی در اختیار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ورزشگاه آزادی تهران ماه‌هاست که درگیر بازسازی است و هنوز آماده میزبانی از تیم های استقلال و پرسپولیس و تیم ملی نیست.

در همین خصوص احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان گفت: با آغاز فصل آینده لیگ برتر بیست و ششم ورزشگاه آزادی در اختیار دو باشگاه پرسپولیس و استقلال قرار خواهد گرفت و این دو تیم می‌توانند بازی‌های خود را در این مجموعه برگزار کنند.

وی افزود: ورزشگاه آزادی در حال حاضر مراحل پایانی بازسازی را طی می‌کند. یکی از دلایل طولانی شدن این پروژه، رعایت دقیق قوانین و استانداردهای فیفا و AFC بوده است. علاوه بر این، قصد داریم زمین چمن ورزشگاه را نیز دوباره کشت کرده و از چمن هیبریدی استفاده کنیم تا شرایط برای برگزاری با کیفیت هرچه بهتر مسابقات فوتبال فراهم شود.

کد خبر 6730889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha