۱۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۱۷

زنجان سردترین مرکز استان کشور شد/ کاهش تدریجی سرما از اواسط هفته

زنجان سردترین مرکز استان کشور شد/ کاهش تدریجی سرما از اواسط هفته

زنجان - مدیرکل هواشناسی استان زنجان، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته شهر زنجان با ثبت دمای منفی ۷ درجه سانتی‌گراد به‌عنوان سردترین مرکز استان کشور گزارش شد.

محمدرضا رحمان‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: در این مدت دمای کمینه و بیشینه شهر زنجان بین منفی ۷ تا مثبت ۵ درجه در نوسان بوده و دمای فعلی این شهر نیز منفی ۳ درجه سانتی‌گراد است که نسبت به دو روز گذشته حدود پنج درجه کاهش نشان می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته روستای خیرآباد زنجان با منفی ۹ درجه سردترین و گیلوان طارم با مثبت ۱۸ درجه گرم‌ترین ایستگاه‌های استان بودند، ادامه داد: وضعیت جوی امروز استان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات با وزش باد ملایم همراه خواهد بود.

رحمان‌نیا تصریح کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، وضعیت جوی استان از روز شنبه تا دوشنبه هفته جاری قسمتی ابری همراه با وزش باد شدید خواهد بود و از روز سه‌شنبه نیز سامانه بارشی جدیدی وارد استان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌ها، تا اواسط نیمه نخست هفته جاری با افزایش نسبی دما، از شدت سرما در استان زنجان کاسته خواهد شد.

کد خبر 6735078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha