۱۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۱۳

۳۸۶ واحد خون در اصفهان همزمان با میلاد امام مهدی(عج) اهدا شد

۳۸۶ واحد خون در اصفهان همزمان با میلاد امام مهدی(عج) اهدا شد

اصفهان- مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از اهدای ۳۸۶ واحد خون توسط مردم نیکوکار این استان در روز سالروز ولادت حضرت امام مهدی(عج) خبر داد.

کیان دهراب‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان(عج)، اظهار کرد: امروز و همزمان با این مناسبت فرخنده، ۴۵۳ نفر از اهداکنندگان خون به مراکز و پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، ۳۸۶ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی افزود: اهداکنندگان در مراکز اهدای خون خواجو شهر اصفهان، شاهین‌شهر و خمینی‌شهر و همچنین پایگاه‌های انتقال خون کاشان، نجف‌آباد، شهرضا، خوانسار و گلپایگان حضور یافتند و با اهدای خون، یاریگر بیماران نیازمند شدند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به کاهش ذخایر خون در فصل سرما، از مردم ایثارگر استان خواست با همراه داشتن کارت ملی به مراکز اهدای خون مراجعه کرده و همچون همیشه، در تأمین خون مورد نیاز بیماران مراکز درمانی استان مشارکت کنند.

کد خبر 6739805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha