۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۱۳

مرگ یک کوهنورد در لرستان

مرگ یک کوهنورد در لرستان

خرم‌آباد - مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان از مرگ یک کوهنورد در این استان به دلیل سقوط از ارتفاعات کوه‌های «چشمه سرنج» دورود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا علی‌محمدی از وقوع یک حادثه مرگبار در ارتفاعات «چشمه سرنجه» خبر داد. وی گفت: حوالی ساعت ۰۷:۳۰ صبح پنج‌شنبه ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، مرکز EOC استان گزارشی مبنی بر سقوط یک نفر در ارتفاعات کوه‌های «چشمه سرنجه» دریافت کرد.

وی افزود: بلافاصله تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شد. این تیم پس از طی مسیرهای صعب‌العبور، به محل حادثه رسید و با پیکر بی‌جان فرد حادثه‌دیده مواجه شد. متأسفانه به دلیل شدت جراحات وارده، فرد جان خود را ازدست‌داده بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان با اشاره به‌سختی مسیر، گفت: اقدامات فنی لازم برای تثبیت و انتقال ایمن پیکر انجام شد و با همکاری نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر، آتش‌نشانی، اورژانس و پلیس ۱۱۰، پیکر متوفی به محل امن منتقل و تحویل عوامل ذی‌ربط شد.

کد خبر 6747307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha