۱۱ اسفند ۱۴۰۴، ۱۱:۲۶

پیام تسلیت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در پی شهادت رهبر انقلاب

پیام تسلیت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در پی شهادت رهبر انقلاب

دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در پیامی شهادت حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در پیامی شهادت حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی را تسلیت گفت. در این پیام آمده است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وَ لا تَحْسَبَنَّ الّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبّهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت رهبر حکیم، فرزانه و مقتدای شیعیان جهان حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای را به محضر ملت بزرگ ایران و همه شیعیان جهان، دوست‌داران و عاشقان آن حضرت تسلیت می‌گوییم. ایمان، ساده زیستی، صداقت، مردمی بودن، درایت و تکیه بر آرمان‌های بنیان گذار انقلاب اسلامی از او نامی جاودان در جهان اسلام برجای گذاشت که در تاریخ مانندی نخواهد داشت.

در مدت ۳۷ سال هدایت و راهبری دلسوزانه و مقتدرانه خود، همواره در برهه‌های خطرناک مانند چراغی روشن و هدایت‌گری حکیم برای مردم و امت اسلامی بودند. آن شهید وارسته به الگویی قابل اتکا برای مقابله با نظام سلطه و استکبار ستیزی تبدیل شد و دشمنان قسم‌خورده این سرزمین تاب مقابله با تفکرات و اندیشه‌های اللهی ایشان را نداشتند.

دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج) و ملت شریف ایران با دعوت مردم به حفظ وحدت و انسجام داخلی تأکید دارد. این امر دشمنان این سرزمین را مأیوس و پشیمان خواهد کرد.

از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات را خواهانیم و راه آن رهبر حکیم و مقتدر را تا آخرین قطره خون ادامه خواهیم داد.

کد مطلب 6763244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha