۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۷:۳۹

مخبر: ایران ابرقدرتی جدید است که در برابر آمریکا ایستاده

مخبر: ایران ابرقدرتی جدید است که در برابر آمریکا ایستاده

دستیار رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی تأکید کرد که ایران به عنوان یک ابرقدرت جدید در عرصه جهانی، در برابر ایالات متحده ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دستیار رهبر انقلاب اسلامی در پیامی تأکید کرد که ایران به عنوان یک ابرقدرت جدید در عرصه جهانی، در برابر ایالات متحده ایستاده است.

وی با اشاره به وضعیت تنگهٔ هرمز، اعلام کرد: "تنگهٔ هرمز بسته شده است و به‌جز با ارادهٔ جمهوری اسلامی ایران باز نخواهد شد."

این مقام مسئول همچنین به ادعاهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره ضرورت محدودشدن توان موشکی جمهوری اسلامی اشاره کرده و آنها را بی‌اساس خواند. وی تصریح کرد: "ترامپ حرف‌های بی‌خود زیاد می‌زند."

دستیار رهبر انقلاب در پایان خاطرنشان کرد که امروز در برابر ابرقدرت آمریکایی‌ها، ابرقدرت جدیدی شکل گرفته است که در جنگ با آنهاست و امیدوار است نتیجهٔ این ایستادگی به نفع مردم و مطابق میل و مذاق آنان خواهد بود.

کد مطلب 6821156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
      0 0
      آمریکایی ها جنایتکار که بی‌شرمانه جنایت می کنند، آدم می کشند، بمباران می کنند، تجاوز می کنند، حمله می کنند، قتل‌عام می‌کنند و دست به اقدامات تروریستی می زنند چگونه از حقوق بشر سخن می‌گویند؟