پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۰:۳۴

70 هزار نفر در طرح جامع "پیشگیری از اعتیاد" لرستان همکاری می کنند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: جانشین معاون دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان از آغاز طرح جامع "پیشگیری از اعتیاد" در استان خبر داد.

سرهنگ حسین امینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: در این طرح بیش از 70 هزار نفر از اعضای شورای شهر و روستا، نیروهای شبکه‌ بهداشت و درمان، پایگاههای مقاومت بسیج، روحانیون، معتمدین محلی و تشکلهای دولتی و غیردولتی همکاری دارند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در اواخر سال گذشته در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح پیشگیری از اعتیاد و ترک دادن معتادان در مناطق مختلف استان است، تصریح کرد: این طرح شامل سه هزار و 600 ستاد شهری، روستایی، محلات شهری و ادارات است.

امینی ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح در یکی دو سال آینده شاهد ترک مواد مخدر بیش از نیمی از معتادان لرستانی باشیم.

جانشین معاون دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان لرستان یادآور شد: قسمتهای کوچکی از این طرح با همکاری انجمن معتادان گمنام در برخی از روستاهای استان که دارای جمعیت معتادین بیشتری بودند به صورت آزمایشی انجام شده که خوشبختانه نتایج مثبتی در بر داشت و منجر به ترک بیش از نیمی از معتادین در این روستاها شد.

کد خبر 682916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha