۵ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۹

ابراهیمی: دهه امامت و ولایت فرصت طلایی برای تبیین سبک زندگی علوی است

ابراهیمی: دهه امامت و ولایت فرصت طلایی برای تبیین سبک زندگی علوی است

یزد - امام جمعه بهاباد گفت: دهه امامت و ولایت فرصتی برای نهادینه‌سازی سبک زندگی علوی و پیوند عمیق نسل جوان با مفاهیم ولایت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی صبح سه‌شنبه در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه امامت و عید قربان که با حضور فرماندار و مسئولان محلی در دفتر نهاد امامت جمعه برگزار شد، به تشریح ابعاد معنوی این ایام پرداخت.

امام جمعه بهاباد با بیان اینکه عید قربان نماد وارستگی از تعلقات و عبودیت خالصانه است، غدیر را استمرار مسیر حق‌جویی توصیف کرد و اظهار داشت: این دهه پیوندی ناگسستنی میان بندگی و ولایت ایجاد می‌کند که ثمره آن کمال دین است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهاباد در ادامه با نگاهی آسیب‌شناسانه به نحوه برگزاری مناسبت‌ها، تصریح کرد: انتظار ما از متولیان فرهنگی و اجرایی این است که برنامه‌ها تنها در سطح جشن‌های گذرا باقی نماند. ما موظفیم روحیه ایثار و فرهنگ غدیر را با ادبیاتی نو برای نوجوانان و جوانان تبیین کنیم تا تجلی ولایت‌مداری در لایه‌های مختلف جامعه نهادینه شود.

ابراهیمی همچنین از عید قربان به عنوان پیش‌درآمدی برای نمایش انسجام ملی یاد کرد و گفت: این عید بزرگ بهترین بستر برای به تصویر کشیدن جلوه‌های مهربانی و مشارکت‌های مومنانه در جهت دستگیری از نیازمندان در سطح شهرستان است.

در پایان این نشست، بخش اجرایی برنامه‌ها با اولویت اقامه نماز عید در جوار مطهر شهدا نهایی شد.

کد مطلب 6841578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha