۱۸ تیر ۱۴۰۵، ۱۵:۰۷

بونکر حامل گاز مایع قاچاق در توقیف پلیس هرمزگان

بونکر حامل گاز مایع قاچاق در توقیف پلیس هرمزگان

بندرعباس- فرمانده انتظامی شهرستان میناب از شناسایی و توقیف یک دستگاه بونکر ویژه حمل گاز مایع حامل ۲۵ تن گاز مایع قاچاق و فاقد مدارک قانونی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد رستمی، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید چغازردی، روز گذشته حین کنترل خودروهای عبوری محور بندر عباس به میناب یک دستگاه کامیون بونکر گاز مایع مشکوک شده و دستور توقف دادند.

وی افزود: مأموران جهت بررسی خودرو را متوقف و در بازرسی از آن مقدار ۲۵ تن گاز مایع قاچاق و فاقد مدارک قانونی کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میناب با بیان اینکه کارشناسان اقتصادی ارزش این محموله را ۲۲ میلیارد ریال برآورد کرده اند، افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

کد مطلب 6883363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha