پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۱۲

استاندار اصفهان:

بانکها باید همانند گذشته به بنگاههای اقتصادی تسهیلات بپردازند

بانکها باید همانند گذشته به بنگاههای اقتصادی تسهیلات بپردازند

اصفهان - خبرگزاری مهر: سید مرتضی بختیاری گفت: بانکها باید تا اطلاع ثانوی و اجرایی شدن دستوالعمل جدید همچون گذشته به بنگاههای اقتصادی زودبازده و مشتریان خود تسهیلات بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، سید مرتضی بختیاری ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: تا زمانی که تکلیف پرداخت تسهیلات توسط بانکهای عامل و اجرای دستورالعمل جدید تعیین می شود، نباید خللی در واحدهای اقتصادی به علت عدم پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش پدید آید.

همچنین در بخش دیگری از این جلسه، معاون استاندار اصفهان و نماینده تام الاختیار استاندار در کمیته کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان بیان داشت: طرح نظارت مشترک وزارت کار و امور اجتماعی و بانک مرکزی از بنگاه های اقتصادی زودبازده در حال اجراست.

محسن نیلی احمد آبادی افزود: 343 طرح در لیست بازرسی قرار دارد که تاکنون 92 طرح آن بازدید شده و همه این طرحها فعال بوده اند که در این میان 91 طرح در محل هزینه شده و یک طرح دیگر در دست بررسی مجدد است.

در این جلسه رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان اصفهان گفت: تاکنون بالغ بر 429 میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های اقتصادی زودبازده پرداخت شده است که از این مبلغ 490 میلیارد تومان آن برای سرمایه در گردش، خرید مواد اولیه و حفظ اشتغال موجود واحدها پرداخت شده است.

مرتضی ماندنی خاطرنشان کرد: کارهای کارشناسی برای پرداخت تسهیلات در سطح استان انجام شده و طی روزهای آینده نتیجه آن به آگاهی همه مردم خواهد رسید.

کد خبر 694115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha