پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۲۶

الگوسازی از حضرت زهرا(س) نیازمند نگاه متعادل به آن حضرت است

اراک - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی کنگره بین المللی فاطمه شناسی گفت: الگوسازی از حضرت زهرا(س) نیازمند نگاه متعادل و درست در بعد معنوی و انسانی به آن حضرت است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، عذرا عابدی ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: معرفی حضرت زهرا(س) با افراط و تفریط و همراه با نگرش تک بعدی به بعد معنوی است در حالیکه نگاه به این شخصیت بزرگوار، باید همه جانبه باشد.

وی با تاکید بر اینکه ابعاد شخصیتی فاطمه زهرا(س) را باید به گونه ای مطرح و معرفی کرد که بتوان الگوی عملی از آن به دست آورد خاطرنشان کرد: تلاش ما در برگزاری اولین کنگره بین المللی فاطمه شناسی، ارائه الگوی عملی و کاربردی است.

مسئول بسیج خواهران استان مرکزی گفت: این کنگره در 10 محور اصلی زندگی و سیره حضرت زهرا(س) از جمله در خانواده، اجتماع و دینداری وی است.

عابدی با تاکید بر اینکه اصلاح مردان نیمی از جامعه را اصلاح می کند و اصلاح زنان جامعه را نجات می دهد افزود: هدف اصلی ما اصلاح جامعه از طریق ارائه الگو به زنان است.

وی خاطرنشان کرد: در این کنگره سه هزار میهمان و اندیشمند داخلی و خارجی حضور می یابند و حدود 25 مقاله داخلی و خارجی از میان بیش از 500 مقاله ارائه شده در چهارم و پنجم تیرماه در کنگره قرائت می شود.

کد خبر 701825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha