پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۷:۳۹

تشکیل اتاق فکر در ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد ضروری است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان بر ضرورت تشکیل اتاق فکر در ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد برای تعیین ماموریتهای مساجد جهت تحقق اهداف فرهنگی سند چشم انداز 20 ساله کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، غلامرضا منتظری، عصر یکشنبه در گردهمایی فعالان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد این استان افزود: تعیین ماموریت مساجد، تعریف مدل الگو برای حرکت آنها و تعیین شاخصه‌ های ارزشیابی می‌ تواند ما را در رسیدن به طرحی برای حرکت کانونهای مساجد در مسیر سند چشم انداز بیست ساله نظام اسلامی کمک کند.

وی اظهار داشت: ماموریت مساجد باید متناسب با رسالت آنها در تحقق راهبرد فرهنگی سند چشم انداز بیست ساله نظام مشخص شود.

منتظری عنوان کرد: مساجد در تحول فرهنگی کشور باید بیشترین سهم را داشته باشند و با محور قرار دادن مسجد در فعالیتهای فرهنگی می‌توانیم تراز دانایی جامعه را رشد دهیم.

به گفته منظری برای رسیدن به جایگاه فرهنگی تعریف شده در سند چشم انداز باید اهداف کاربردی برای مساجد تعریف شود و مطابق با سند چشم انداز کانونهای فرهنگی هنری مساجد را ارزیابی کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ادامه داد: این در حالی است که مساجد در آمادگی معنوی جامعه، تقویت ابعاد روحانی، سازندگی فردی و اجتماعی و حفظ هویت دینی جوانان نقش تعیین ‌کننده دارند.

وی ادامه داد: رسالت فرهنگی پیامبر(ص) محتاج پایگاه‌های معنوی بوده و اولین قدم ایشان نیز احداث بنایی به نام مسجد به عنوان محور فعالیت‌های اسلامی ذکر شده است.

وی یکی از اهداف کانونهای مساجد را رشد و ترویج هنر مکتبی دانست و گفت: انتخاب مسجد به عنوان پایگاه این فعالیتها، به فرهنگ و هنر جامعه جهت می‌دهد.

به تاکید وی نزدیک شدن جامعه به فرهنگ اسلامی و تربیت دینی، نیازمند برنامه ‌ریزی در مسجد است.

حدود دو هزار مسجد در استان گلستان وجود دارد.

کد خبر 749542

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha