سرهنگ احمد شهرکی در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان، اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با مظاهر فساد و فحشا در جامعه، مأموران انتظامی این فرماندهی طی چندین عملیات موفق شدند در پاکسازی از مناطق آلوده طی هفته گذشته تعداد 10 هزار و 484 قلم محصولات ضد فرهنگی را در شهرهای زاهدان، زابل، چابهار، خاش و کنارک کشف و ضبط کرده و 19 نفر متهم را شناسایی و دستگیر کنند.
وی افزود: مأموران انتظامی استان طی همین مدت و در اجرای طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز موفق شدند 24 قبضه سلاح غیرمجاز به همراه 248 عدد فشنگ و 16 تیغه خشاب را در ایرانشهر، سرباز، چابهار، نیکشهر و هنگ مرزی زابل کشف و سه نفر متهم را در این رابطه شناسایی و دستگیر کنند .
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با هشدار به قاچاقچیان مشروبات الکلی و توزیع کنندگان سی دی های غیرمجاز عنوان کرد: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، مأموران انتظامی این استان به شدت با فروشندگان مشروبات الکلی و توزیع کنندگان سی دی های غیرمجاز برخورد خواهند کرد.


نظر شما