علیرضا کرد در گفتگو با خبرنگار مهر به دلایل لغو دیدار امروز تیم های ملوان و صباباتری اشاره کرد و گفت: صبح امروز به دنبال بارندگی شدید در انزلی به همراه مسئولان دو تیم و هیئت فوتبال این شهر از ورزشگاه تختی بازدید کردیم که متاسفانه شرایط برگزاری بازی در این ورزشگاه مناسب نبود.
کرد ادامه داد: با این حال با این فرضیه که احتمال دارد مسئولان فوتبال انزلی بتوانند زمینه برگزاری این بازی را فراهم کنند تا ساعتی قبل از شروع بازی صبر کردیم. اما در بازدید قبل از بازی که بازهم به همراه مسئولان باشگاهها، ناظر داوری، تیم داوری و ناظر فدراسیون فوتبال صورت گرفت، متاسفانه شرایط زمین نامناسب تر شده بود و امکان برگزاری مسابقه وجود نداشت.
مسئول برگزاری دیدار صباباتری و ملوان و نماینده فدراسیون فوتبال در مورد احتمال برگزاری این بازی در 24 ساعت آینده گفت: پس از بررسی همه جانبه شرایط با سازمان هواشناسی گیلان مکاتبه کردیم که این سازمان نیز تایید کرد امکان برگزاری این بازی در 24 ساعت آینده نیز وجود ندارد.
علیرضا کرد در پایان گفت: در چنین شرایطی و با توجه به هماهنگی های صورت گرفته اعلام کردیم این دیدار در 24 ساعت آینده برگزار نخواهد شد و سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در مورد زمان برگزای آن تصمیم خواهد گرفت.
نظر شما