۲۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۱۰

وزیر علوم در گفتگو با مهر:

استادی با مدرک افتخاری نداریم / استخدام با مدرک افتخاری تخلف است

استادی با مدرک افتخاری نداریم / استخدام با مدرک افتخاری تخلف است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره احتمال حضور اساتیدی با مدارک افتخاری در دانشگاههای دولتی ضمن رد این موضوع گفت: وزارت علوم به هیچ عنوان مدارک افتخاری را معتبر نمی داند و به همین دلیل از استخدام افراد بر اساس مدرک افتخاری ممانعت به عمل می آورد.

دکتر محمد مهدی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مدارک افتخاری در نظام آموزش عالی کشور فاقد اعتبار و ارزش هستند و بنابراین امکان ندارد که در دانشگاههای تحت تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استادی با مدرک افتخاری فعالیت کند.

وی ادامه داد: جذب اساتید با مدرک افتخاری تخلف است و به طور حتم وزارت علوم با این تخلف برخورد می کند.

وزیر علوم در مورد احتمال حضور چنین اساتیدی در دانشگاه آزاد گفت: اگر دانشگاه آزاد به استخدام چنین افرادی بر اساس مدرک افتخاری پرداخته باشد، تخلف کرده است.

کد خبر 784686

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha