پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۲۹

مومنی رخ به مهر خبر داد:

مذاکره با استانها برای افزایش بهره وری فرودگاههای کم تردد

مذاکره با استانها برای افزایش بهره وری فرودگاههای کم تردد

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور از مذاکره با برخی استانها برای افزایش بهره وری فرودگاههای کم تردد در کشور خبر داد و گفت: استفاده از منابع مالی استانها یکی از راهکارهای اقتصادی کردن این نوع فرودگاهها در کشور است.

سید احمد مومنی رخ در گفتگو با مهر گفت: با استانهایی که در آنجا فرودگاههای کم تردد وجود دارد، مذاکراتی انجام شده است که با انجام برخی سرمایه گذاریها در فرودگاهها، حجم تردد مسافر در آنان افزایش یابد.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور افزود: این شرکت به صورت درآمد-هزینه اداره می شود و متناسب با درآمد دراختیار می تواند طرحهای توسعه ای در فرودگاههای کشور اجرا کند و برای انجام برخی از طرحهای توسعه ای در مناطق خاص باید از کمکهای استانی همان فرودگاهها بهره مند شود.

وی ادامه داد: شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور زمینه لازم برای تردد در کلیه فرودگاههای کشور از نظر زیرساخت و پرسنل پشتیبانی و عملیاتی فراهم کرده است و حجم تردد در فرودگاهها تحت مسئولیت این شرکت نیست.

مونی رخ ابراز داشت: وجود 54  فرودگاه در سراسر کشور منابع مالی را میان این تعداد تقسیم می کند و برای شتاب بخشیدن به روند اجرای برخی از طرحها باید از سایر منابع و همکاری سایر بخشهای مرتبط استفاده شود.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی نیز فرودگاههای کشور از نظر ارائه خدمات هوانوردی و فرودگاهی درسطح مطلوبی هستند و برخی سیاستهای جذب مسافر به شرکتهای هواپیمایی مربوط می شود.

گفتنی است، حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری چندی پیش در گفتگو با مهر گفته است: در حال حاضر از 54 فرودگاه موجود در کشور 34 فرودگاه به دلیل نداشتن مسافر غیرفعال هستند.

کد خبر 792988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha