به گزارش خبرگزاري "مهر" عليرضا خمسه ، بازيگر سرشناس سينما، تئاتر و تلويزيون با بيان اين مطلب افزود: تئاتر دفاع مقدس بايد به همان ارزشهاي دفاع مقدس بپردازد و روايت گر و انعكاس دهنده فرهنگ ارزشمند رزمندگان و حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس باشد.
وي بهره گيري از عنصر طنز و شكل كمدي را در اين عرصه نامناسب ندانست و عنوان كرد: ما شكل هاي مختلفي از تئاتر مانند كمدي ، تراژدي و ... مي شناسيم ، بنابراين نبايد نگران باشيم كه مقوله ارزشمند دفاع مقدس را در شكل هاي مختلف آن تجربه كنيم.
اين بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون تصريح كرد: جاي تئاتر كمدي دفاع مقدس در كشور خالي است.
به اعتقاد وي ، توسعه نگاه و زواياي ديد در حوزه تئاتر دفاع مقدس ضروري است چرا كه در صورتي كه افق ديدمان را نسبت به دفاع مقدس گسترده نكنيم و صرفا به يادمان و خاطره پردازي بپردازيم، دفاع مقدس مهجور مي ماند.
گفتني است، جشنواره منطقه يك تئاتر دفاع مقدس از چهارم تا هفتم خرداد ماه سال جاري در اروميه توسط بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با همكاري دستگاههاي اجرايي استان آذربايجان غربي برگزار مي شود.
نظر شما