پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲ خرداد ۱۳۸۳، ۱۲:۲۹

عليرضا خمسه : به تئاتر كمدي دفاع مقدس هم احتياج داريم

به تئاتر كمدي دفاع مقدس هم مثل ساير گونه هاي تئاتري احتياج داريم و شايسته است نويسندگان و كارگردانان تجربه هايي را در اين زمينه ارايه دهند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" عليرضا خمسه ، بازيگر سرشناس سينما، تئاتر و تلويزيون با بيان اين مطلب افزود: تئاتر دفاع مقدس بايد به همان ارزشهاي دفاع مقدس بپردازد و روايت گر و انعكاس دهنده فرهنگ ارزشمند رزمندگان و حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس باشد.
وي بهره گيري از عنصر طنز و شكل كمدي را در اين عرصه نامناسب ندانست و عنوان كرد: ما شكل هاي مختلفي از تئاتر مانند كمدي ، تراژدي و ... مي شناسيم ، بنابراين نبايد نگران باشيم كه مقوله ارزشمند دفاع مقدس را در شكل هاي مختلف آن تجربه كنيم.
اين بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون تصريح كرد: جاي تئاتر كمدي دفاع مقدس در كشور خالي است.
به اعتقاد وي ، توسعه نگاه و زواياي ديد در حوزه تئاتر دفاع مقدس ضروري است چرا كه در صورتي كه افق ديدمان را نسبت به دفاع مقدس گسترده نكنيم و صرفا به يادمان و خاطره پردازي بپردازيم، دفاع مقدس مهجور مي ماند.
گفتني است، جشنواره منطقه يك تئاتر دفاع مقدس از چهارم تا هفتم خرداد ماه سال جاري در اروميه توسط بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با همكاري دستگاههاي اجرايي استان آذربايجان غربي برگزار مي شود.

 

 

کد خبر 80518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha