۱۱ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۱۸

سرلشکر غلامعلی رشید:

امواج خروشان خشم ملت ها سقوط رژیم صهیونیستی را نوید می دهد

امواج خروشان خشم ملت ها سقوط رژیم صهیونیستی را نوید می دهد

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: از هر قطره خون شهیدان غزه، رزمنده ای با شعار مرگ بر اسرائیل بر می خیزد و امواج خروشان خشم مقدس ملت های مسلمان، سقوط این رژیم نامشروع را نوید می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرلشگر پاسدار دکتر غلامعلی رشید جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم اعطای درجه سرتیپ دومی به جمعی از افسران ستاد کل نیروهای مسلح، ضمن سپاسگزاری از حسن اعتماد فرمانده معظم کل قوا در اعطای درجه سرتیپ دومی به تعدادی از افسران این ستاد با ارائه تحلیلی از مقاصد رژیم صهیونیستی و همدستان منطقه ای و بین المللی آن در تهاجم به غزه و با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت جنایات صهیونیست ها و حامیان آنها، در غزه اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این پیام همه مومنان دنیای اسلام، مسئولین و سازمان های مسئول، سیاستمداران، علما و روشنفکران در جهان اسلام را مخاطب قرار داده و موظف به دفاع از مردم بی دفاع غزه دانستند.

وی افزود: در این پیام علاوه بر تکلیفی که بر دوش همه مسلمین گذاشته شده، سرخط های یک نظم نوین اسلامی جهانی، بر پایه دفاع همه جانبه آحاد ملت اسلامی در برابر تجاوزگری وتوسعه طلبی های اتحادیه بین المللی کفر و نفاق مشاهده می شود.

غلامعلی رشید درباره کربلای غزه و خاتمه خونریزی گفت: کربلای غزه هم اینک به نیابت از مدافعان اسلام ناب محمدی (ص) در جنایات سازمان یافته رژیم صهیونیستی و حامیان بین المللی و منطقه ای مشرک و منافق آن، مظلومانه وشجاعانه مقاومت می کند وچشم کودکان و زنان و پیران و مردم بی پناه آن به انتظار حمایت ملت های آزاده، به ویژه ملل مسلمان است تا با فشار بر دولت های خود از هر راه ممکن رژیم غاصب را وادار به خاتمه خونریزی کنند.

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: رژیم اشغالگر و حامیان آن بدانند از هر قطره خون مطهر شهیدان غزه، رزمنده ای با شعار مرگ بر اسرائیل بر می خیزد و امواج خروشان خشم مقدس ملت های مسلمان، سقوط این رژیم نامشروع را نوید می دهد.

وی همچنین افزود: رژیم اشغالگر برای جبران حیثیت بر باد رفته وهیمنه در هم شکسته خود در جنگ 33 روزه در محیط امنیتی بیرونی خود، با حمایت و همکاری برخی دولت های عربی و حمایت دولت های استکباری غربی به ویژه آمریکا دست به جنایت غزه در محیط امنیتی داخلی خود زد. غافل از آنکه رزمندگان حماس، از جنس همان کسانی هستند که حماسه نبرد 33 روزه را با شکست رژیم اشغالگر رقم زدند.

غلامعلی رشید گفت: دشمن صهیونیستی بداند رزمندگان غیرتمند حماس با پشتوانه نصرت الهی و حمایت توده های مردمی و بر اساس شعار هیهات منا الذله، توطئه های کفار و مشرکات و منافقان را در نبرد احزاب در غزه در هم خواهند شکست و چهره منافقان را آشکار و دشمن صهیونیستی را در مقاصد شیطانی خود ناکام خواهند گذاشت.

این مقام عالی رتبه نیروهای مسلح در حمایت رزمندگان حماس و یاران آنها در سراسر جهان گفت: رزمندگان حماس که به جز خدا و توده های مردم مسلمان و آزاده کسی را ندارند، بدانند که ملت های مسلمان و فرزندان انقلابی حضرت امام خمینی (ره) در سراسر جهان اجازه نمی دهند اتحاد شوم کفر و نفاق غزه مجروح و فلسطین قهرمان را در هم بشکند.

وی در پایان رزمندگان حماس، جهاد اسلامی و حزب الله را فرزندان کربلا و عاشورا دانست و اظهار داشت: آنان با شوق شهادت زنده اند. تعجبی ندارد که دشمن صهیونیستی از درک راهبرد عاشورایی عاجز است و همین عجز رمز نابودی و شکست اشغالگران و برهم زننده نقشه های شیطانی آنها است زیرا به فرموده حضرت امام خمینی (ره)وقتی رزمندگان اسلام با جان خود، در برابر همه دنیای مستکبران می ایستند دشمن راهی جز شکست و عقب نشینی ندارد.

کد خبر 809925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha