۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

تداوم بحران اقتصادی در اروپا /

انگلیس در آستانه اعتصاب عمومی

انگلیس در آستانه اعتصاب عمومی

اتحادیه های کارگری انگلیس در اعتراض به سیاستهای اقتصادی دولت این کشور امروز نیز اعتصاب خود را با حضور تعداد بیشتری از کارگران انگلیسی ادامه می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه گاردین، این اعتصابها که جرقه آن از هفته گذشته زده شد امروز نیز با حضور تعداد بیشتری از کارکنان و کارگران بخش انرژی انگلیس برگزار خواهد شد.

این اعتصابها در ابتدا با اعتراض به سیاست دولت گوردون براون درباره قراردادهای ساخت و ساز و طرح استخدام کارگران خارجی شکل گرفت و اکنون اغلب پالایشگاه ها و نیروگاه های هسته ای این کشور را نیز فرا گرفته، بطوری که کارکنان پالایشگاه "توتال لیندسی" در "هامبر" که حضوری فعال در اعتصاب روزهای گذشته داشته اند امروز نیز اعتصاب خود را به شکلی گسترده ترادامه می دهند.

علاوه بر آن در حدود 900 نفر از پیمانکاران نیروگاه هسته ای "سلا فیلد" نیز امروز تتشکیل جلسه می دهند تا درباره زمان آغاز اعتصاب خود تصمیم گیری کنند.

در این میان اعتصاب کارگران صنعت نفت انگلیس جدی تر از سایر بخشها دنبال می شود. و این در حالی است که حزب حاکم این کشور وضعیت چندان مطلوبی را در میان مردم ندارد.

اعتصاب کارگران صنعت نفت انگلیس که در اعتراض به طرح استخدام کارگران خارجی از روز پنج شنبه آغاز شده است، ابعاد تازه ای به خود گرفته است.

بر اساس این گزارش، حدود دو هزار نفر از کارگران پالایشگاه های انگلیس روز جمعه در اعتراض به طرح استخدام کارکنانی از کشورهای ایتالیا و پرتغال در یکی از تاسیسات نفتی دست از کار کشیدند.

صدها کارگر در پالایشگاه توتال لیندسی در شمال لینکلن شایرکه یکی از بزرگترین پالایشگاههای نفت انگلیس در آن واقع است در اعتراض به طرح واگذاری دویست و پنجاه شغل به کارگران ایتالیایی و اروپای شرقی دست به اعتصاب زده اند. این اعتصاب در روزهای گذشته  به پالایشگاه بزرگ گرانگ موث در اسکاتلند و تاسیسات نفتی ولز و شمال انگلیس هم گسترش یافت.  

در این حال "هیلاری بن" وزیر محیط زیست انگلیس گفت : باید به کارگران اعتصابی پاسخ داده شود.

"بابی بردز" یکی از رهبران اتحادیه کارگران اسکاتلند هم گفت: موضوع استخدام کارگران خارجی نیست بلکه اعتراض ما به اقدامات تبعیض آمیز شرکت های خارجی در مورد کارگران انگلیسی است.

"درک سیمپسون" رهبر اتحادیه کارگران یونایت ( Unite ) نیز خواستار نشست فوری دولت با کارفرمایان برای بررسی علت "محرومیت" کارگران انگلیسی از این طرح شد. 

کد خبر 827382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha