۱۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۹:۱۲

ادامه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به غزه/ زخمی شدن 4 فلسطینی

ادامه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به غزه/ زخمی شدن 4 فلسطینی

جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی امروز نیز با نقض آتش بس مناطقی در نوار غزه را بمباران کردند که بر اثر آن چهار فلسطینی زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در رشته حملات امروز جنگنده های رژیم صهیونیستی به جنوب غزه، چهار فلسطینی زخمی شدند.

به گفته منابع پزشکی در بیمارستان ابویوسف النجار، جنگنده های ارتش رژیم اشغالگر اقدام به شلیک دست کم هفت موشک به جنوب نوار غزه کرده اند که به زخمی شدن چهار کارگر فلسطینی انجامید و این مجروحان برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

لیونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی درباره حملات این رژیم به نوار غزه هشدار داده بود.

حملات رژیم صهیونیستی در حالی همچنان ادامه دارد که این رژیم در 18 ژانویه پس از سه هفته جنگ وحشیانه و بی نتیجه علیه نوار غزه با قبول شکست، اعلام آتش بس یکجانبه کرد، اما همچنان این آتش بس را با حملات مستمر خود به نوارغزه نقض می کند.


کد خبر 842994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha