به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، " مارك لاتهام" رهبر حزب كار استراليا پيش از اين وعده داده بود كه نيروهاي استراليايي مستقر در عراق تا كريسمس از عراق عقب نشيني مي كنند، كه اظهارات وي بشدت از سوي جرج بوش رئيس جمهوري امريكا رد شد.
جرج بوش روز پنج شنبه پس از ورود " جان هاوارد" نخست وزير استراليا به آمريكا در يك كنفرانس مطبوعاتي مشترك در كاخ سفيد تصميم " مارك لاتهام" رهبر حزب مخالف استراليا براي خروج نيروهاي استراليا از عراق تا كريسمس را يك اقدام فاجعه آميز عنوان كرد و آن را موجب ارسال يك موج منفي در روند مبارزه با تروريسم جهاني عنوان كرد.
بوش در اين كنفرانس مطبوعاتي تصريح كرده بود كه اكنون بدترين زمان ممكن براي خروج نيروهاي ائتلاف از عراق است، زيرا در حال حاضر اين نيروها نبايد هيچ ضعفي از خود نشان دهند.
"لاتهام" نيز امروز با تاكيد مجدد براي درخواست خود مبني بر عقب نشيني نيروهاي استراليايي از عراق، با اشاره به صحبتهاي روز پنج شنبه جرج بوش، او را به دخالت آشكار در امور داخلي استراليا متهم كرد.
بدليل سياستهاي خود خواهانه بوش :
رهبر جناح مخالف در استراليا مجدداً بر خروج نيروهاي استراليايي از عراق تاكيد كرد
" مارك لتهام" رهبر جناح مخالف دولت استراليا امروز بر در خواست خود مبني بر خروج نيروهاي استراليا از عراق تاكيد كرد و جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا رابه دخالت صريح در امور داخلي كشورش متهم كرد.
نظر شما