به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ مرادی صبح جمعه در حاشیه ستاد تسهیلات سفر مازندران در ساری افزود: هم اکنون 10 هزار واحد مکان اقامتی و خصوصی در استان وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون حدود پنج هزار و 500 واحد اقامتی در مازندران شناسایی و هزار و 800 واحد دارای پروانه در استان فعالیت می کنند.
عضو کمیته کارشناسی طرح ساماندهی و شناسایی اماکن خصوصی و استیجاری کشور با اشاره به اینکه سالانه به صورت مستقیم مشغول به کار هستند، تصریح کرد: تعداد افراد شاغل در اماکن فوق در ایام پیک سال به بیش از 500 نفر خواهد رسید.
مرادی با بیان اینکه تمامی افراد تابلو دست مقابل مراکز زررواسیون با ملبس متحدالشکل و کارت شناسایی معتبر از سازمان گردشگری فعالیت می کنند، یادآور شد: مسافران در صورت مشاهده هر گونه مشکل با شماره تلفن 09111520785 تماس حاصل نمایند.
وی با اعلام این مهم که پیش بینی می شود بیش از 120 هزار نفر تا پایان نوروز در اماکن اقامتی، خصوصی و استیجاری مازندران اقامت گزینند، افزود: پیش بینی می شود بیش از چهار برابر افراد مقیم در اماکن اقامتی به صورت پراکنده در استان جابجا شوند.
مرادی خاطر نشان کرد: مدت ماندگاری مسافر در مازندران بین سه تا پنج روز بوده و غالبا این مسافران در شهرهای بابلسر، نوشهر، چالوس، رامسر اقامت بیشتری دارند.
وی به گردشگران توصیه کرد که برای امنیت و آسایش بیشتر در استان جهت اقامت به مراکز زررواسیون و اطلاع رسانی مسافر در محورهای ورودی استان مراجعه کنند.
به گفته مرادی، هم اکنون 150 مرکز اقامتی و رزرواسیون در مبادی ورودی استان فعالیت می کنند.
رضا تقوی، مسئول طرح ملی سفر کارت در مازندران نیز با اشاره به اینکه تاکنون حدود 150 هزار نفر از کارکنان دستگاههای اجرایی استان سفر کارت ملی دریافت کردند اظهار داشت: حدود 160 واحد اقامتی ، پذیرایی، تفریحی و توریستی مازندران آماده ارائه خدمات به صورت کارت خوان هستند.
وی بیان داشت: دارندگان سفر کارت از 10 تا 50 درصد تخفیف استفاده از اماکن تفریحی، توریستی و تاریخی بهره مند خواهد شد.
تقوی از دستگاههای اجرایی که هنوز نسبت به معرفی پرسنل خود برای دریافت سفر کارت اقدام نکرده اند صورت دهند.
نظر شما