پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۸۳، ۱۹:۴۹

نتايج مسابقات قايقراني دختران دانشگاه آزاد اسلامي

درخشش چشمگير ورزشكاران بوشهر

سومين دوره رقابتهاي سراسري قايقراني دانشجويان دختر دانشگاه آزاد اسلامي ايران با قهرماني دانشجويان واحد بوشهر و كرج خاتمه پذيرفت.

به گزارش خبرنگار " مهر" در اين پيكارها كه به مناسبت گرامي داشت سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران به ميزباني واحد بوشهر و باحضور قهرمانان و ملي پوشان دختر دانشجوي كشور برگزار شد در پايان تيم هاي بوشهر و كرج هر دو با كسب 21 امتياز مشتركا بر سكوي قهرماني ايستاده اند و ورزشكاران واحد تهران مركزي ومباركه هركدام با 17 و 13 امتياز رده دوم و سوم را بدست آورند. در نتايج انفرادي تورينگ يك نفره 1000 متر فاطمه بي باك از كرج به مدال طلا دست يافت و فريبا خالدي از بوشهر نايب قهرمان شد. عاطفه رضوي زاده نيز از مباركه سوم شد. در تورينگ دو نفره 1000 متر تيم فريبا خالدي و نرجس زارعي از بوشهر گوي سبقت رااز ديگر رقبا ربود و قهرمان شد و تيم هاي دو نفره مهسا اميني و رامونا لازار از تهران مركز و فاطمه بي باك و عاطفه انسان از كرج به ترتيب رده هاي بعدي را به خود اختصاص دادند. در تورينگ يك نفره 500 متر اين بار فاطمه بي باك از كرج قهرمان شد و رامونا لازار و فريبا خالدي به ترتيب از تهران مركزي و بوشهر مدال نقره و برنز را به گردن آويختند. در تورينگ 500 متر دو نفره تيم نرجس زارعي و فريبا خالدي از بوشهر خوش درخشيد و با پشت سرگذاشتن تمامي رقبا به مدال قهرماني بوسه زد و تيم هاي فاطمه بي باك و مريم زنبق از كرج و رامونا لازار و مهسا اميني از تهران مركزي دوم وسوم شدند. و در تورينگ 5000 متر يك نفره اين بار دانشجويان شهرستاني خوش درخشيدند بطوريكه عاطفه رضوي زاده از مباركه و مريم قرطاسي از بوشهر مدال طلا و نقره را به ارمغان بردند و عاطفه انسان از كرج سوم شد.

کد خبر 85426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha