به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، در خطبه های این هفته نماز جمعه در مصلای الغدیر اظهار داشت: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نشان داد که ملت ایران همچنان به آرمانهای امام و رهبری پایبند است.
حجت الاسلام میرعمادی روز قدس را نماد اتحاد مسلمانان دانست و بیان داشت: با فریادهای "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" مسلمانان در سراسر دنیا ریشه رژیم صهیونیستی برکنده خواهد شد.
وی با اشاره به ورود رژیم غاصب اسرائیل به 60 سالگی خود، بیان داشت: شکست اسرائیل در مقابل حزب الله در جنگ 33 روزه و شکست این رژیم در جنگ 22 روزه غزه خود نشانی از نزدیک بودن نابودی رژیم اشغالگر قدس است.
خطیب جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه پیروزی فلسطین نزدیک است، عنوان کرد: از سوی دیگر راهپیمایی امسال ملت مسلمان ایران و دیگر ملتهای آزاده جهان پاسخی به یاوه گویی های سردمداران زورگوی دنیا از جمله فرانسه بود.
حجت الاسلام میرعمادی با اشاره به برخی اظهارات اخیر مقامات فرانسه در مورد عدم اجازه به ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای به منظور حفظ منافع اسرائیل، افزود: این افراد در اندازه ای نیستند که برای ملت بزرگ ایران تعیین تکلیف کنند و باید اینها در حد قد و قواره خود حرکت کنند.
وی تصریح کرد: ملت ایران به هر دولت و ابرقدرتی که بخواهد در برابر خواست مردم ایران بایستد پاسخ کوبنده خواهد داد.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن عید سعید فطر، عنوان کرد: حرکت دسته جمعی مردم برای حضور در نماز عید فطر نماد اخوت، وحدت و برادری ملت ایران است.
حجت الاسلام میرعمادی هدف از برگزاری نماز وحدت آفرین عید فطر را مبارزه با ظلم و ستم و فتنه عنوان کرد و بیان داشت: حضور مردم در نماز عید فطر بیانگر عمق شکرگزاری آنها است.
خطیب جمعه خرم آباد همچنین به در پیش بودن هفته دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: دوران دفاع مقدس دوران پرافتخار تاریخ ملت ایران است.
حجت الاسلام میرعمادی با تاکید بر ضرورت دفاع از آرمانهای این دوران با ارزش و انتقال آن به نسل جدید، خاطر نشان کرد: مقاومت و ایستادگی ملت ایران در مقابل دشمنان، اقتدار و حقانیت در زمینه انرژی هسته ای و رسیدن به خودکفایی از برکات دفاع مقدس است.
وی با اشاره به جایگاه بی نظیر امروز ایران در صحنه جهانی، تصریح کرد: فریاد بلند عدالت خواهی و استکبار ستیزی ملت ایران برگرفته از دوران پرافتخار دفاع مقدس است.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، عنوان کرد: بنیاد فرهنگی انسانها در سایه آموزش و پرورش و در سایه تعیلم و تربیت اسلامی است.
حجت الاسلام میرعمادی با تاکید بر اینکه دانش آموزان سرمایه های ایران اسلامی هستند، یادآور شد: معلمان و مسئولان امر تلاش کنند با قاطعیت و نشاط و شادابی سال تحصیلی را از همان روز اول مهر آغاز کنند.
نظر شما