۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۳

حمایت گیتس از اعزام نظامی بیشتر به افغانستان/ افزایش فشارها بر اوباما

حمایت گیتس از اعزام نظامی بیشتر به افغانستان/ افزایش فشارها بر اوباما

آنتی وار در گزارشی به نقل از چند مقام دولتی آمریکا نوشت که وزیر دفاع این کشور از طرح فرمانده نیروهای ائتلاف در افغانستان برای اعزام نظامیان بیشتر به این کشور جنگ زده حمایت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آنتی وار، چند مقام دولتی آمریکا اعلام کردند که ژنرال "استنلی مک کریستال" خواهان اعزام 45 نظامی جدید به افغانستان است و پیش بینی می شود که "رابرت گیتس" از طرح وی حمایت کند.

آنتی وار در ادامه نوشت: فرمانده نیروهای ائتلاف در افغانستان هشدار داده است که در صورت عدم اعزام نظامیان بیشتر به این کشور احتمال شکست در جنگ وجود دارد.

بر اساس این گزارش هم اکنون فشارها بر "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا برای اتخاذ یک استراتژی درست در افغانستان افزایش یافته است، چنانچه برخی از مشاوران ارشد وی از جمله "جو بایدن" پیشنهاد کردند که اعزام دهها هزار نفر از نظامیان جدید به این کشور ضرورت ندارد و از این تصمیم به عنوان یک استراتژی غلط یاد کردند.

گیتس پیشتر در گفتگو با سی ان ان گفته بود: با عقب نشینی نظامیان آمریکایی از افغانستان شورشیان القاعده و طالبان احساس پیروزی می کنند و این درست همان چیزی است که در سال 1989 پس از خروج حقارت آمیز شوروی سابق پس از 10 سال جنگ در این کشور روی داد.

گفتنی است: درخواست ارتش آمریکا برای اعزام نیروهای بیشتر زرهی به افغانستان موجب بروز شکاف در میان مشاوران باراک اوباما شده، زیرا این افراد در حال بررسی تعداد دقیق نظامیان آمریکایی در افغانستان و عملیاتهای آتی نیروهای آمریکایی دراین کشور هستند. 

کد خبر 957063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha