سید کمال سیدعلی در گفتگو با مهر با اشاره به شرکت صندوق ضمانت صادرات در اجلاس کلوپ پراگ در آفریقا، گفت: کلیه بیمه گران دنیا از 32 کشور راجع به بحران جهانی و نحوه تزریق اعتبارات جدید ، کارمزدهای اعتبارات، مسائل مربوط به ورشکستی سسیتم بانکی و کشورهایی که در این رابطه به مشکل برخورده اند در این اجلاس به تبادل نظر پرداختند.
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران افزود: در این اجلاس در مورد کشورها و کمپانیهای بزرگی که در رابطه با بحران جهانی دچار مشکل شده اند بحث و تبادل نظر صورت گرفت که آیا با شرایط به وجودآمده باید تزریق اعتبار بیشتری را صورت داد یا باید نحوه تزریق منابع جدید را تغییر داد.
وی تصریح کرد: این اجلاس در سه روز کاری در مورد مسائل مربوط به ورشکستگی بانکها و برخی کمپانیهای بزرگ دنیا برگزار شد که صندوق ضمانت صادرات ایران نیز به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس حضور داشت.
این اجلاس با حضور نمایندگان موسسات بیمه اعتبار صادراتی به صورت شش ماهانه در یکی از کشورهای عضو برگزار می شود و در خلال آن، موسسات ضمن تبادل اطلاعات، تجارب بیمه ای و دانش فنی با سایر موسسات بیمه اعتبار صادراتی، از آخرین رویه های بیمه و تضمین اعتبار صادراتی و جدید ترین اطلاعات مربوط به مدیریت ریسک، بازیافت خسارات، محصولات جدید بیمه ای، و قوانین و مقررات بیمه اعتبار صادراتی در سطح بین المللی مطلع می شوند.
اتحادیه بیمه گران اعتبار صادراتی و سرمایه گذاری (اتحادیه برن) و زیر مجموعه آن (کلوپ پراگ) به عنوان مهمترین نهاد بین المللی در حوزه بیمه اعتبار صادراتی هستند.
نظر شما