۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۰۳

سراج:

دلیل توقیف روزنامه همشهری منطقی نیست / مشکل بزودی حل می شود

دلیل توقیف روزنامه همشهری منطقی نیست / مشکل بزودی حل می شود

یک عضو هیات نظارت بر مطبوعات گفت: دلیل توقیف روزنامه همشهری منطقی نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر ، ناصر سراج با بیان این که در حال حاضر در حال گفت گو با مدیر مسئول همشهری هستیم افزود: من معتقدم این مشکل به زودی برطرف خواهد شد .

وی تصریح کرد: توقیف این روزنامه پر تیراژ کار درستی نبوده و اتهام وارد شده از درجه اعتبار ساقط است.

سراج با بیان اینکه از جمله افرادی بوده است که از تایید توقیف همشهری خودداری کرده تصریح کرد: به نظر من باید اندکی شکیبا بود و این مشکل با صبر و سکوت برطرف خواهد شد.

وی در پایان گفت: روزنامه همشهری ‌مدتی قبل در ویژه نامه ای با 400 هزار تیراژ مخالفت خود را با فرقه بهائیت اعلام کرده است و زدن این اتهام به این روزنامه اصولگرا  دور از ذهن است.

به گزارش مهر ، در جلسه روز گذشته هیئت نظارت بر مطبوعات حجت الاسلام والمسلمین قمی حضور نداشته است و دو عضو هیئت مذکور نیز پیش از این در گفتگو با مهر ، رای به توقیف همشهری را تکذیب کرده اند. هیئت نظارت 7 عضو دارد و آرای آن بر اساس نظر اکثریت از سوی دبیرخانه اعلام می شود.

کد خبر 989722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha