به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، با حضور هزاران نفر از خادمان و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) مراسم شام غریبان سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در حرم رضوی برگزار شد.
در ادامه مراسم که آیت الله عباس واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد، محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و جمعی از علما و مسئولان اجرایی استان شمع بدست شرکت داشتند، دعای ویژه شام غریبان توسط یکی از خادمان بارگاه منور رضوی خوانده شد و مسیر چهارراه شهدا تا حرم مطهر با مرثیه خوانی و نوحه گری پیموده شد.
این مراسم که پس از نماز مغرب و عشا آغاز شده بود پس از ساعتی در صحن جمهوری اسلامی با نوحه خوانی و مرثیه سرایی مداحان اهل بین عصمت و طهارت0ع) به پایان رسید.
نظر شما