پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ بهمن ۱۳۸۸، ۹:۵۱

واحد ششم نیروگاه سد شهید عباسپور به شبکه سراسری متصل شد

واحد ششم نیروگاه سد شهید عباسپور به شبکه سراسری متصل شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور گفت: واحد ششم نیروگاه دوم سد شهید عباسپور پس از 20 ماه تلاش وارد شبکه سراسری شد.

محمود رضا توکلی زانیانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مسجدسلیمان افزود: واحد های نیروگاه دوم از جمله واحد ششم از ابتدای راه اندازی با تریپهای مکرر و خاموشی های طولانی مواجه بوده اند که مشکلات مذکور به صورت عمده منشا مکانیکی و ابزار دقیقی داشته اند.

توکلی ادامه داد: در هنگام راه اندازی مجدد واحد ششم و اتصال آن به شبکه سراسری بالغ بر 220 مرحله روشن و خاموش شده و تنها یک مورد تریپ داشته است.

وی خاطر نشان کرد: ضریب تریپ واحد ششم به واحد روز، برابر با 1.2 درصد بوده که با بهترین عملکرد از ابتدای بهره برداری تاکنون در بین واحدهای نیروگاه دوم در نوع خود بسیار ممتاز است.

سد شهید عباسپور (کارون ۱) یکی از بزرگترین سدهای ایران به حساب می آید که در ۵۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان مسجد سلیمان بر روی رودخانه کارون ساخته شده‌ است.

این سد بتونی دوقوسی بوده و ارتفاع تاج سد از پی، ۱۸۸ متر و طول تاج آن ۳۸۵ متر می‌باشد.

این سد از اولین سدهای ساخته شده در ایران و خاورمیانه است که ساخت بدنه آن در سال ۱۳۴۴ آغاز و تا سال ۱۳۵۴ ادامه داشت.

ظرفیت تولید برق این نیروگاه دو هزار مگاوات بوده و چهار واحد نیروگاهی آن در سال ۱۳۵۴ با ظرفیت هزار مگاوات و چهار واحد دیگر در سال ۱۳۸۱ با توان تولید هزار مگاوات ساخته شدند.

کد خبر 1023177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha