۱۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۹:۳۹

اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد

اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد

یزد - خبرگزاری مهر: میزبانی تیم فوتبال تربیت یزد از پیام مخابرات فارس بدون حضور تماشاگران، اعزام تیم اورینتال رزمی استان یزد به همدان و ... از جمله اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد است.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، از هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول کشور در روز پنج ‌شنبه، 19 فروردین‌ ماه جاری از ساعت 16، تیم تربیت یزد در ورزشگاه شهید نصیری میزبان تیم پیام مخابرات فارس خواهد بود.

این مسابقه بدون حضور تماشاگران در این استادیوم ورزشی برگزار خواهد شد.

همچنین از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ‌ امیدهای استان یزد در روز جمعه 20 فروردین‌ ماه جاری از ساعت 16 در ورزشگاه شهید پاکنژاد، تیم‌های شاهد و مصباح‌الهدی یزد و در ورزشگاه زارچ، تیم‌های امید تربیت یزد و هیئت خاتم با یکدیگر به رقابت می‌ پردازند.

اعزام تیم اورینتال رزمی استان یزد به همدان

تیم اورینتال رزمی استان یزد برای شرکت در اردوی تیم اورینتال که از 14 فروردین به مدت 10 روز در استان همدان برگزار می ‌شود، عازم این استان شد.

تیم استان یزد با ترکیب یاسر حاتمی، حسن محمدی، سامان صالحی، محمدرضا نوروزی، امید چهره‌آزاد، مهدی جلالی، حامد حسینی، سعید پورهاشمی، پوریا جدی، مهدی حسینی، ابوالفضل زارع و احسان حسینی به عنوان بازیکن و محمدرضا زمانی به عنوان سرپرست حضور خواهند داشت.

تیم فوتسال لیبی به استان یزد سفر می‌ کند

به دنبال درخواست هیئت فوتبال استان یزد برای میزبانی از دیدارهای دوستانه تیم لیبی و تیم ملی کشورمان، تیم فوتسال لیبی از تاریخ 11 تا 15 اردیبهشت‌ماه سال جاری به همراه ورزشکاران کشورمان مهمان استان یزد خواهند بود.

بر این اساس تیم ملی لیبی و تیم ملی بزرگسالان کشورمان در روزهای 11 تا 15 اردیبهشت در استان یزد حضور خواهند داشت و بازی‌های تدارک دیده شده را دنبال می‌کنند.

شرکت بین ‌المللی لوب پلاس اسپانسر طرح آسیاویژن فوتبال یزد شد

در جلسه‌ای با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیر هیئت فوتبال استان و سرپرست شرکت بین ‌المللی لوب پلاس در جنوب شرق کشور، تفاهم‌نامه رسمی بین شرکت لوب پلاس و طرح آسیاویژن یزد امضا شد.

بر اساس این تفاهم ‌نامه از سال جاری همه هزینه ‌های اجرای طرح توسط این شرکت و بر اساس تفاهم‌نامه پرداخت می ‌شود.

در این جلسه مقرر شد؛ تبلیغات روغن موتور لوب پلاس در هنگام برگزاری مسابقات و سایر فعالیت‌های فوتبال استان یزد صورت گیرد.

رئیس هیئت فوتبال استان یزد در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: برای حضور تیم‌های فوتبال استان یزد در مسابقات کشوری و تقویت فوتبال پایه، مشارکت بخش خصوصی بسیار حیاتی است.

محمدمهدی فرهنگ‌دوست ضمن قدردانی از آمادگی شرکت بین‌المللی تجارت پارس (لوب پلاس) برای حمایت از فوتبال و طرح آسیاویژن ابراز امیدواری کرد: سایر صاحبان شرکت‌ها و صنایع نیز در این امر مشارکت کنند.

اعلام نتایج فوتبال لیگ دسته اول بزرگسالان استان یزد

مسابقات فوتبال لیگ دسته اول بزرگسالان استان یزد با قهرمانی تیم کاشی عمارت میبد به پایان رسید.

در این مسابقات 13 تیم در قالب یک گروه و به صورت رفت و برگشت و دوره ای به مدت شش ماه با انجام 152 مسابقه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان این رقابت‌ها تیم کاشی عمارت میبد با 52 امتیاز و تیم‌های میثاق سپاه تفت و کشاورز اردکان نیز با کسب امتیازهای مشابه 51 و تفاضل گل بیشتر به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

تیم‌های اول و دوم به لیگ برتر فوتبال استان یزد در فصل آینده نیز راه یافتند.

کد مطلب 1058303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha