کامبیز گنجه ای با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: زمانی که بسیاری از گروه های موسیقی ایرانی برگزاری کنسرت در خارج از کشور را بر داخل کشور ترجیح می دهند دلایل مختلفی در این میان دخیل است که عمده ترین آنها به طاقت فرسا بودن پروسه برگزاری کنسرت در کشورمان باز می گردد.
این نوازنده تنبک در ادامه افزود: برگزاری کنسرت در کشورمان کار بسیار سختی است چرا که برای این کار شما باید از هفت خوان رستم عبور کنید و مجوزهای متعددی را دریافت. تازه آن وقت با مشکلات دیگری مانند برخورد دست اندرکاران سالنهای برگزاری، کیفیت صدا دهی سالن ها و امکانت صدایی آنها و بسیاری موارد دیگر بر می خورید که شما را به عنوان کسی که کار هنری انجام می دهید بسیار خسته و دل زده خواهد کرد.
وی همچنین تصریح کرد: این در حالی است که چنین مشکلاتی در خارج از کشورمان وجود ندارد و گروه های موسیقی برای برگزاری کنسرت تنها به برنامه خود فکر می کنند نه به مسائلی که به آنها اشاره کردم. همین موضوع باعث آرامش خاطر گروه های موسیقی در حین اجرای برنامه می شود و این همان چیزی است که موجب می شود بسیاری از دوستان ما برگزاری کنسرت در خارج از کشور را به داخل ایران ترجیح دهند.
گنجه ای در ادامه گفت: همانطور که تا کنون شاهد بوده ایم روز به روز بازار کنسرت های موسیقی در کشورمان کم رونق تر از قبل می شود و اهالی موسیقی از معاون هنری جدید وزیر ارشاد این انتظار را دارند که به این موضوع توجه ویژه داشته باشد. دست اندرکاران و مسئولان حوزه فرهنگ و هنر باید به وضعیت امروز موسیقی کشورمان توجه داشته باشند تا حداقل وضعیت از این بدتر نشود.
وی در مورد قیمت بلیت های کنسرت گفت: من قبول دارم با وضعیت مالی که بستر اصلی جامعه دارد تهیه بلیت های 20 هزار تا 40 هزار تومانی کنسرت برای یک خانوده بسیار سنگین است اما من از شما می پرسم هزینه های برگزاری کنسرت و دستمزد نوازندگانی که 6 ماه تا یک سال برای یک کنسرت وقت گذاشته اند چگونه باید تامین شود؟ وقتی برای اجاره هر یک شب سالن همایشهای برج میلاد 12 میلیون تومان گرفته می شود چه باید کرد؟ مگر چه چیزی ارزان است که به استناد آن بگویم بلیت های کنسرت گران است؟ به طور طبیعی وقتی همه چیز گران باشد به همان نسبت نیز هزینه های برگزاری کنسرت بالا می رود.
نظر شما