به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رمضان ابراهیم زاده در جلسه شورای شهرستان کرج پیش از ظهر شنبه در محل مجتمع دشت بهشت مشکین دشت برگزار شد، این اقدامِ نمادین را در تصویب این لایحه با رای بالای نمایندگان مجلس تاثیر گذار ارزیابی کرد و افزود: تصویب لایحه تشکیل استان البرز با رای بالای نمایندگان، پشتوانه ای برای تصویب ردیف اعتبارات البرز در مجلس قانونگذاری است.
این مسئول از آمادگی شورای اسلامی شهر ماهدشت برای برپایی نمایشگاه البرز در محل مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: ماهدشت، نگین سرسبز شهرستان کرج و در آینده ای نزدیک، استان البرز است که قصد داریم گوشه ای از پتانسیلهای موجود را به تصویر بکشیم.
ابراهیم زاده بیان داشت: امروز فصل برداشت محصولی است که سالها برای کاشت آن آستین همت بالا زده بودیم. وی، کشاورزی و صنعت را دو قطب مهم پیشرفت در شهر ماهدشت اعلام کرد و بیان داشت: بعد از طی فراز و نشیبهای بسیار، امروز البرز در سراشیبی تصویب قرار گرفته است و باید سپاسگزار تلاش کلیه کسانی باشیم که همت کردند تا کرج مرکز استان البرز باشد.
رئیس شورای شهر ماهدشت اعلام کرد: متاسفانه بسیاری کلیت شهرستان کرج را در جهانشهر و محلات اطراف فرمانداری کرج خلاصه می کنند که این طور نیست.
وی گفت: این شهرستان محمد شهر و ماهدشتی هم دارد که غرق در محرومیت هستند و به کمک ویژه مسئولان نیاز مبرم دارند.
وی از نمایندگان مجلس خواست با لایحه استان البرز از باب مساعدت رفتار نمایند و با آرای مثبت خویش با آواری از مشکلات که حل آنها، اعتبار مستقل و اختیارات کافی طلب می کند، همدردی کنند.
ماهدشت کرج با 60 هزار نفر جمعیت یکی از شهرهای اقماری شهرستان کرج است.


نظر شما