پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۸:۳۷

یک نمایش از گلستان به جشنواره بین المللی مبارک راه یافت

یک نمایش از گلستان به جشنواره بین المللی مبارک راه یافت

گرگان - خبرگزاری مهر: نمایش "روایت زیبا ماهک و زرینک" به سیزدهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران -مبارک راه پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، این نمایش بر اساس طرحی از فریبا چوپان نژاد و با نویسندگی احمد رضا جندقی و کارگردانی فریبا چوپان نژاد به سیزدهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران - مبارک راه پیدا کرد.

ابوالحسن امامی معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت: داستان نمایش "روایت زیبا ماهک و زرینک" حکایت پیدایش مروارید از زبان خاتون که در حال بافتن قالی ... نوشته شده است.
 
وی تعداد گروههای نمایشی در این جشنواره را 30 گروه داخلی و 20 گروه بین الملل اعلام کرد.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان بیان کرد: این نمایش که تولید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان است، به عنوان تنها کار شهرستانی در این جشنواره غیر رقابتی در بخش کودک و عروسک حضور دارد.
 
در این جشنواره که از 31 تیرماه لغایت پنج مرداد در تهران برگزار می شود، تارا جهانی راد، راحیل السادات کریمی، فاطمه پاشایی، مریم جعفری، مهیا حاج محمدی، نیکتا رستمانی و سمیرا رزاقی ایفای نقش می کنند و علیرضا زمانی به عنوان آهنگ ساز جشنواره، عباس وفایی بعنوان طراح صحنه و فریبا چوپان نژاد طراح و سازنده عروسک این گروه را همراهی می کنند.
کد خبر 1111928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha